مسیر طراحی سایت از صفر تا صد

یک سوال متداول این است که طراحی سایت مشهد را از کجا شروع کنیم و مسیر یادگیری طراحی سایت برای مبتدیان چیست، برای یادگیری کامل طراحی سایت چه مسیری را باید طی کنیم (پس از آموزش کامل شما) اگر در زمینه طراحی سایت هستید توصیه می شود حتما بررسی کنید. از صفحه دوره طراحی وب سایت خارج شوید.
اگر وارد سایت شوید، یعنی سایت amuzeshtak.com را بررسی کنید، دوره هایی که من ارائه کرده ام از دوره های پایه تا مهارت های پیشرفته و دوره های حرفه ای را شامل می شود.
به عنوان مثال، اولین دوره پیدا کردن و ایجاد یک قالب وب سایت در فتوشاپ است، به این معنی که می توانید یک قالب وب سایت در فتوشاپ ایجاد کنید.
تمرکز بر Word به عنوان اولین قدم برای ورود به دنیای کدهای طراحی وب سایت. اولین قدم در Word برای ورود به دنیای کدهای طراحی سایت، یادگیری زبان HTML، زبان نشانه گذاری صفحات وب است، یعنی دوستان شما می توانند این کار را انجام دهند. . از زبان HTML برای ایجاد پایه یک صفحه وب استفاده کنید. اساس صفحه وب ما چیست؟ یعنی شما می خواهید در صفحه وب خود باشید، اگر این صفحه وب شما است، مثلاً محتوای اصلی شما باید اینجا باشد، نوار کناری شما در این قسمت باشد یا منطقه نوار شما باید اینجا باشد، شما اینطور تصمیم می گیرید. ساختار صفحه وب شما دوستان ساختار خود را تعیین کنید، اگر یک صفحه وب را با یک ساختار مقایسه کنیم، HTML ستون فقرات آن ساختار می شود. حال، چه چیزی را باید پشت HTML یاد بگیریم؟ اگر پس‌زمینه صفحه وب را با ساختار مقایسه کنیم، اسکلت‌سازی را با HTML پیاده‌سازی کرده‌ایم، اما اسکلت‌سازی بدون فکر انجام می‌شود، بدون اینکه آسیب زیادی به ساختار وارد شود. بی رنگ و کسل کننده است، بنابراین مرحله بعدی رنگ آمیزی و استایل این ساختار است، بنابراین مرحله بعدی برای ما یادگیری CSS است. با زبان CSS می توانیم صفحات وب خود را سازماندهی کنیم. بیایید آن را اصلاح کنیم، مثلاً تغییر دهیم. تغییر رنگ لیست، رنگ پس زمینه صفحه، ایجاد انیمیشن در CSS، ما می توانیم همه این کارها را با CSS انجام دهیم.
خوب فعلا این ساختمان اسکلت و رنگ و مینای ماست ولی هنوز یه چیزی کمه دوستان وقتی میری ساختمان ما مثلا برق رو با کلید برق قطع میکنی چیکار میکنی؟ یک دکمه را فشار دهید، روشن می شود، روی بالا کلیک کنید، خاموش می شود. این می تواند یک رفتار در ساختمان باشد، بنابراین گام بعدی اضافه کردن جاوا اسکریپت به صفحات وب ما است، ما می توانیم از اسکریپت جاوا استفاده کنیم. برای اضافه کردن منطق به صفحه خودمان یعنی به صفحه وب خودمان مثلا وقتی کاربر کاری انجام می دهد وارد سایت می شویم به محض اینکه وارد شد باید پیامی اجرا شود مثلا به کاربر بگوییم که شما خوش آمدید، ما این کار را با تقویت جاوا اسکریپت انجام می دهیم یا به عنوان مثال شما دکمه ای را در صفحه ای قرار داده اید و می خواهید با کلیک روی آن دکمه اتفاقی بیفتد، به عنوان مثال وقتی روی دکمه ای کلیک می کنید تا پس زمینه صفحه خود را تغییر دهید. ، این کار را با یک اسکریپت جاوا انجام می دهیم که منطق و رفتار صفحه ما را کنترل می کند.
دوستان، این 3 زبان پایه و اساس یادگیری طراحی سایت هستند، اما به همین جا ختم نمی شود و قدم بعدی این است که یاد بگیرید چگونه صفحات وب را پویا کنید. تم ایستا و پویا چیست؟
اگر به تازگی طراحی وب سایت را شروع کرده اید، HTML و CSS گزینه هایی برای شما هستند. این دو زبان واقعاً زبان برنامه نویسی نیستند زیرا بر اساس منطق عمل نمی کنند. HTML یک زبان نشانه گذاری و CSS یک زبان طراحی است. HTML ساختار یک صفحه وب سایت را تعریف می کند و CSS نحوه نمایش صفحه را در صفحه نمایش می دهد. این دو زبان به دلیل اینکه در مرورگر اجرا می شوند، زبان های فرانت اند محسوب می شوند. برخی از برنامه نویسان با زبان های کامل مانند پایتون یا جاوا اسکریپت شروع می کنند. اما اگر می خواهید طراحی وب سایت انجام دهید و نمی دانید از کجا شروع کنید، HTML/CSS باید در بالای لیست شما باشد.
این دو زبان بسیار متفاوت هستند، اما مکمل یکدیگر هستند. صفحه HTML کار خواهد کرد، اما آنقدر زیبا به نظر نمی رسد. به همین ترتیب، اگر سعی کنیم فقط از CSS استفاده کنیم، شکست خواهیم خورد زیرا HTML باید توسط مرورگر ارائه شود تا CSS بارگذاری شود.
شما می توانید با یادگیری HTML و CSS یک وب سایت ایجاد کنید. درست است که وب سایت هایی که فقط با HTML و CSS ساخته شده اند پویا نیستند، اما خوب کار می کنند. گاه و بیگاه، به صورت دوره ای، نسخه های جدیدی معرفی می شوند که فقط عملکردهای جدیدی ایجاد می کنند که کار طراحی وب سایت ها را آسان می کند. توصیه من این است که پروژه های خود را امتحان کنید و اگر به مشکل برخوردید، در گوگل و سایت Overflow جستجو کنید.

بهترین روش های طراحی سایت

طراحی سایت مشهد راه ها و روش های زیادی برای طراحی وب سایت وجود دارد. شما می توانید با استفاده از سیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس از این کار استفاده کنید و وب سایت مورد علاقه خود را با استفاده از کدنویسی طراحی کنید.
اما قبل از اینکه بخواهید یکی از این دو روش طراحی سایت را انتخاب کنید، ابتدا باید برنامه ریزی کنید و ببینید که چه نوع وب سایتی را می خواهید برای کسب و کار خود طراحی کنید.
اگر قصد دارید وب سایت های آموزشی، شرکتی، فروشگاهی، مجله خبری یا مشابه ایجاد کنید، می توانید از سیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس استفاده کنید.
اما اگر قصد دارید سایت جدیدی طراحی کنید که قبلا طراحی نشده و به اصطلاح طراحی جدید محسوب می شود، باید از زبان های برنامه نویسی مانند PHP یا ASP.NET برای طراحی سایت استفاده کنید.
در پاسخ به این سوال که وردپرس چیست، باید گفت که وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) است که متن، تصاویر، ویدئوها، پادکست ها و پخش های مختلف را در هر زمان و مکان مورد نیاز از شما دریافت می کند. آنها را برای شما بیاورید. .
بیایید یک توضیح ساده در مورد وردپرس داشته باشیم. وردپرس یک داشبورد اختصاصی است که به شما کمک می کند داده های وب سایت خود را مدیریت و کنترل کنید.
در حال حاضر بیش از 40 درصد از وب سایت ها در سراسر جهان از این CMS برای مدیریت وب سایت خود استفاده می کنند. بیش از 40 درصد!!!
والت دیزنی سیب کوکاکولا و سایر شرکت های بزرگ و وب سایت های کوچک در سراسر جهان وردپرس را به عنوان یک پلتفرم امن برای ایجاد کسب و کار آنلاین خود انتخاب کرده اند.
اما ممکن است از خود بپرسید که چرا برندهای بزرگی مانند اپل از وردپرس برای کدنویسی یک سایت اختصاصی برای طراحی وب سایت خود استفاده کرده اند؟
پاسخ کاملا واضح است. امنیت بالا، سرعت بالا، تیم پشتیبانی قدرتمند و دقت در انجام کارها و شاید از همه مهمتر، سادگی و سهولت کار با این CMS دلیل اصلی بازگشت شرکت ها و برندهای بزرگ در سراسر جهان به آن است.
دلایل برتری وردپرس نسبت به سایر CMS ها
دلایل زیادی برای برتری وردپرس نسبت به سایر سیستم های مدیریت محتوا مانند جوملا و دروپال وجود دارد که در این مقاله نمی توان به همه آنها اشاره کرد. اما در ادامه این بخش، اگر اجازه دهید 3 دلیل بزرگ بودن وردپرس را به شما بگویم.
قالب های حرفه ای و جذاب برای وردپرس طراحی شده توسط بزرگترین شرکت های دنیا یکی از بزرگترین دلایل متمایز شدن این CMS از بقیه است. قالب هایی مانند Impreza، Woodmart و Davy بحث طراحی وب سایت را به قدری ساده کرده اند که امروزه هرکسی می تواند از آنها برای طراحی سایت های زیبای شرکتی، فروشگاهی، آموزشی و خبری به آسان ترین شکل ممکن استفاده کند.
افزونه های منحصر به فرد و قدرتمندی که کاربران این سیستم مدیریت محتوا را عملا زائد کرده و سرعت کار را چندین برابر می کند. افزونه هایی مانند مداد زرد کاربران وردپرس را از نوشتن کد CSS آزاد می کند و تنها با چند کلیک تغییراتی را که طراح می خواهد ایجاد می کند.
صفحه ساز احتمالاً بزرگترین مزیت وردپرس نسبت به سایر سیستم های مدیریت محتوا است. المنتور، یک آهنگساز بصری، یک معمار که ظاهر هر صفحه ای را زیبا می کند و باعث می شود بینندگان در محل کار احساس راحتی کنند.
سئو چیست؟
هنگامی که وب سایت شما آماده شد، وقت آن است که قدم بعدی را بردارید و به موتورهای جستجو مانند گوگل، یاهو و بینگ ارسال کنید. اینجاست که نیاز به علم سئو به شدت احساس می شود و اگر به آن مسلط نباشید، وب سایت شما درآمدزایی نخواهد داشت.
سئو مجموعه ای از فرآیندها و تکنیک هایی است که ترافیک و بازدید سایت را افزایش می دهد و از یک کسب و کار آنلاین در صفحات اول موتورهای جستجو پشتیبانی می کند.
حال اگر این سوال در ذهن شما ایجاد شد که چگونه می توانید سئو را یاد بگیرید و از آن برای رشد کسب و کار خود در وب استفاده کنید، آموزش رایگان سئو ارائه شده توسط Come Learn را به شما پیشنهاد می کنیم.
تمام آموزش های SEO به صورت ارگانیک می آیند و یاد می گیرند و می توانند با خیال راحت برای سرمایه گذاری های طولانی مدت در پلت فرم وب استفاده شوند.

طراحی سایت حرفه ای و مدرن چه ویژگی هایی دارد؟

طراحی وب سایت تفاوت زیادی نسبت به گذشته و طراحی سایت مشهد زمان ایجاد آنها ایجاد کرده است. دیگر خبری از وب سایت هایی نیست که شلوغ و کند باشند و مردم علاقه ای به بازدید از آنها نداشته باشند. زندگی بشر در عصر مدرن به سمت مدرنیته پیش می رود و هر روز به طراحی به اصطلاح ساده یا مینیمال نزدیک می شود. طراحی سایت نیز از این وضعیت مستثنی نبوده و با آن سازگاری کامل دارد. در این مقاله به شما خواهیم گفت که طراحی سایت حرفه ای بر اساس اصول مدرن چیست. اگر به این موضوع علاقه دارید این مقاله تهران سرور را بخوانید.
1- اتاق شارژ سریع
در اوایل راه اندازی اینترنت و اولین وب سایت ها، به دلیل سرعت پایین اینترنت و زیرساخت های اولیه و وب سایت های زیر بهینه، سرعت دانلود بسیار کند و کند بود. اما با توسعه فناوری مخابرات و بهینه سازی وب سایت ها، این کندی کاهش یافته است. تا سال 2010، گوگل دنیای وب سایت ها را تغییر داد و سرعت بارگذاری وب سایت را به سئو و رتبه بندی یکپارچه کرد. در واقع، حدود 11 سال از زمانی که وب سایت های کند دیگر توسط گوگل تایید نمی شوند و از نتایج جستجو حذف می شوند، می گذرد. بنابراین یک وب سایت حرفه ای و مدرن باید بین 3 تا 5 ثانیه بارگذاری شود. سعی کنید آن را خیلی جدی بگیرید. زیرا بسیاری از کاربران اجازه بارگذاری وب سایت شما را نمی دهند.
2- ظاهری زیبا اما ساده
در زمانی که وب سایت ها به تازگی در کانون توجه کاربران اینترنت و فضای مجازی قرار می گرفتند، طراحی و سبک گرافیکی به اندازه امروز قدرتمند و پیشرفته نبود. علاوه بر این، زبان های کدنویسی وب به خوبی امروز نبودند. همچنین تعداد برنامه نویسان بسیار کم بود. به همین دلیل است که وب‌سایت‌های ابتدایی به هم ریخته و پر از متن و تصویر به نظر می‌رسند. این نوع طراحی نادیده گرفته شده و کاربران آن را رد می کنند. بازدیدکنندگان ترجیح می دهند از وب سایت هایی با طراحی زیبا و ساده استفاده کنند. آنها حوصله کشف اسرار صفحات وب را ندارند و می خواهند هر چه زودتر به هدف خود در صفحات شما برسند. برای جذب کاربران امروزی باید سعی کنید از طرح های ساده، مدرن و کم صدا استفاده کنید.
3- سازگار با تلفن همراه
یکی از مهم ترین مسائل امروزی وب سایت واکنش گرا است. در طول سال‌ها، گوشی‌های هوشمند به کاربردی‌ترین وسیله الکترونیکی در دست انسان تبدیل شده‌اند و تقریباً تمام کارهای روزمره با آن انجام می‌شود. یکی از بسیاری از کارهایی که می توان با گوشی های هوشمند انجام داد، مرور وب است. بر اساس گزارش statcounter.com در سال 2019، بیش از 52 درصد از ترافیک وب سایت مربوط به گوشی های هوشمند است که در طول شیوع ویروس کرونا به 60 درصد افزایش یافته است. یک سایت حرفه ای و مدرن باید از این قابلیت پشتیبانی کند در غیر این صورت ورودی و ترافیک زیادی را از دست می دهد.
4- تولید محتوای با کیفیت
هر بازدید کننده ای به قصد محتوای خاصی وارد سایت شما می شود. صادقانه بگویم، محتوای هر سایتی بسیار مهم است زیرا دلیل جذب کاربران است. بنابراین باید به کیفیت مقالات خود توجه بیشتری داشته باشید. برای جلوگیری از جریمه شدن توسط گوگل از کپی محتوا خودداری کنید. همچنین از انتشار محتوای غیرضروری خودداری کنید و محتوایی ایجاد کنید که نیازهای کاربران را برآورده کند. سعی کنید از انواع مختلف محتوا مانند متن، تصویر، صدا و ویدئو برای محتوای خود استفاده کنید. همچنین بهتر است محتوای شما خیلی کوتاه یا طولانی نباشد تا حواس مخاطب را پرت کند.
5- استفاده آسان یا UX قدرتمند
بازدیدکنندگان مشتریان شما هستند و اقداماتی که انجام می دهید باید با رضایت آنها مطابقت داشته باشد. مهمترین کاری که در این زمینه می توانید انجام دهید، بهبود سهولت استفاده، سهولت استفاده و تعامل دلپذیر بین کاربر و وب سایت است. سعی کنید تجربه کاربری یا UX را بهبود ببخشید تا کار کردن با وب سایت شما برای مخاطبان آسان تر شود. این موضوع از یک طراحی ساده و قابل فهم پیروی می کند که به شما کمک می کند تا از شر عوارض غیر ضروری خلاص شوید و به اصل مطلب برسید. با این روش ترافیک وب سایت شما به میزان قابل توجهی افزایش می یابد.
پایان
اگر می خواهید یک وب سایت حرفه ای و مطابق با اصول مدرن و مدرن داشته باشید، فقط باید این موارد را رعایت کنید. حتی اگر تجربه ای در زمینه طراحی سایت ندارید می توانید این کار را به تهران سرور بسپارید. تیم طراحی سایت تهران سرور با استفاده از جدیدترین متدهای طراحی سایتی حرفه ای، مدرن، کارآمد و زیبا را به شما پیشنهاد می کند. پس از تماس با کارشناسان تهران سرور و دریافت مشاوره رایگان می توانید طرح مورد نظر خود را خریداری کرده و در مدت زمان کوتاهی با بهترین کیفیت دریافت کنید.

مراحل راه‌اندازی سایت و ساخت سایت حرفه‌ای

برای ایجاد یک وب سایت حرفه ای طراحی سایت مشهد معمولا سه مرحله را طی می کنید که شامل خرید دامنه، خرید هاست و انتخاب و نصب سیستم مدیریت محتوا خواهد بود که هر کدام را به اختصار توضیح می دهم. . اما قبل از انجام این کار، باید ماموریت خود را برای راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی مشخص کنیم.
هدف از ساخت سایت چیست؟
قبل از شروع ایجاد یک وب سایت در اینترنت، باید بدانید که همه چیز روی کاغذ ساده به نظر می رسد. اما اگر برنامه ریزی دقیقی نداشته باشید موفق نخواهید شد. به همان ترتیبی که باید زمان، پول، برنامه ریزی، انتخاب استراتژی فروش و غیره را صرف کنید. برای راه اندازی یک کسب و کار سنتی و آفلاین باید در یک کسب و کار آنلاین نیز به همین ترتیب عمل کنید و وب سایت بسازید. تا زمانی که بدانید قصد دارید وب سایت را برای چه هدفی در اینترنت راه اندازی کنید و چه برنامه ای را طراحی نکرده اید، پس از مدتی وب سایت به گورستانی از مطالب، شخصیت ها و تصاویر مختلف تبدیل می شود که در نهایت اثری از او باقی نخواهد ماند. .
ایجاد یک وب سایت را می توان به موضوعات مختلفی تقسیم کرد. اگر شما یک گیک هستید که به دنیای اینترنت عادت کرده اید، هر روز از ده ها وب سایت مختلف بازدید می کنید و از محتوا، محصولات و خدمات آنها نهایت استفاده را می برید. حالا که قصد دارید با راه اندازی یک وب سایت وارد دنیای اینترنت شوید، کدام یک از این دسته ها هستید؟!
سایت های تولید محتوا و خبری: این نوع سایت ها به طور فعال برای کاربر محتوا تولید می کنند. محتوای ارائه شده به کاربران در این سایت ها شامل مواردی مانند اخبار روز، مطالب علمی و فناوری، مطالب آموزشی، سایت های سرگرمی و سرگرمی و ... می باشد. گاهی اوقات به این گونه سایت ها صفحات زرد می گویند و حتما در آینده مقاله ای در این زمینه منتشر خواهم کرد. شاید جالب باشد بدانید که برخی از این وب سایت ها به دلیل حجم بالای ترافیکی که دریافت می کنند، بیش از 600 میلیون دلار در ماه درآمد دارند.
ساخت ویترین فروشگاه: این سایت ها به شکل فروشگاهی هستند که محصولات فیزیکی، محصولات قابل دانلود یا مجوزهای نرم افزاری را می فروشند که محصولات خود را از طریق یک فرآیند خرید آنلاین به فروش می رسانند. محصول از طریق درگاه پرداخت آنلاین که با مشاهده مقاله نحوه ساخت فروشگاه اینترنتی می توانید به آن پی ببرید.
ساخت سایت خدماتی: این نوع سایت ها در ارائه خدمات به یک گروه خاص نیز تخصص دارند. این صفحات برای اهداف تجاری با هدف ارائه خدمات در اینترنت ارائه می شوند. نمونه هایی از این موارد عبارتند از فروشگاه ها. سایت های بانکی؛ شرکت های خدماتی؛ از جمله طراحی سایت و غیره
ساخت یک وب سایت کاربر محور: این نوع وب سایت ها همچنین با استفاده از کاربرانی که دارند و از طریق کاربران فعالیت می کنند، استراتژی درآمدزایی را انتخاب می کنند. بیشتر فعالیت در این سایت ها به لطف کاربرانی است که دارند و تا زمانی که فعال نباشند و تعداد کاربران بالایی نداشته باشند نتیجه مثبتی نخواهند گرفت. نمونه هایی در این موارد؛ شبکه های اجتماعی؛ از جمله انجمن ها و غیره
ایجاد یک وب سایت چند منظوره: این نوع وب سایت ها نیز ترکیبی از عملکردهای فوق هستند. این سایت ها سعی می کنند با استفاده از استراتژی ای که در طول زمان انتخاب و استفاده می کنند، کار کنند و درآمد کسب کنند.

بهترین ابزارهای طراحی UI یا طراحی رابط کاربری را بشناسید

یکی از راه هایی که یک وب سایت می تواند طراحی سایت مشهد در نگاه اول توجه کاربران را به خود جلب کند، طراحی رابط کاربری (UI) ساده و جذاب است. اکنون ابزارهای زیادی وجود دارد که به شما کمک می کند آنچه را که در ذهن دارید ایجاد کنید. اگر به طراحی UI علاقه مند هستید یا در این زمینه فعال هستید، پیشنهاد می کنم تا پایان مقاله با رشددانا همراه باشید؛ زیرا هدف ما ارائه بهترین ابزارهای طراحی UI به شماست.
تعریف مختصری از رابط کاربری (UI).
به طور کلی، UI یا طراحی رابط کاربری فضایی است که تعامل بین انسان و ماشین را برقرار می کند. جالب است بدانید که این سوال تنها مربوط به دنیای دیجیتال نیست، بلکه از زمان های بسیار قدیم مطرح بوده است. امروزه با گسترش رایانه ها، موضوع طراحی کاربران بیش از هر زمان دیگری مورد توجه قرار گرفته است. با توجه به این اصطلاح، افراد با تخصص بسیار کمی در رایانه ملزم به استفاده از رایانه و ارتباط با ماشین ها هستند. بنابراین، طراحان با استفاده از خلاقیت خود به دنبال راهی برای ساده سازی این ارتباط هستند و بنابراین طراحی رابط کاربری به حوزه دیجیتالی تبدیل شده است.
آیا طراح رابط کاربری باید به این فکر کند که عناصر مورد نیاز در کجا باید قرار گیرند؟ چه فرمی لازم است؟ دکمه ارسال فرم باید کجا باشد؟ چه اشکالی دارد و بسیاری موارد دیگر که طراحی هر قسمت از این نیاز به خلاقیت و استفاده از ابزارهای مربوطه دارد.
با بهترین ابزارهای طراحی UI آشنا شوید
همانطور که در ابتدای مقاله ذکر شد، ابزارهای زیادی برای طراحی کاربر وجود دارد. سوالی که طراحان رابط کاربری اغلب با آن مواجه هستند این است که از کدام یک از ابزارهای موجود می توانند برای حرفه ای تر جلوه دادن طرح های خود استفاده کنند. در زیر بهترین ابزارهای طراحی رابط کاربری یا (Best UI Design Tools) را معرفی می کنیم تا به شما کمک کنیم تا نرم افزار مورد نیاز خود را به راحتی انتخاب کنید.
Adobe XD
نرم افزار Adobe XD Professional از سال 2016 منتشر شده است، پس از ارائه آزمایشی، این نرم افزار به سرعت در بین طراحان محبوب شد. بلافاصله پس از راه اندازی این استقبال، او توانست تماس های دائمی خود را به دست آورد. رشد و محبوبیت بسیار زیاد Adobe XD از ابتدا به دلیل سهولت استفاده، دقت و کارایی آن بود.
Adobe XD به شما امکان می دهد نسخه های اولیه طرح های خود را آماده کرده و به اشتراک بگذارید. همچنین می‌توان دستورالعمل‌های استفاده از اپلیکیشن یا وب‌سایت، مسیرهای مختلف سایت و غیره را به کارفرمایان و کاربران نشان داد. برای دیدن بهتر طرح آسان برای استفاده.
نرم افزار Framer X
Framer X یکی از این نرم افزارهاست که کمک زیادی به طراحی رابط کاربری حرفه ای می کند. نمونه سازی این ابزار ساده است و تعامل با آن چندان پیچیده نخواهد بود. طراحانی که با React کار می کنند می دانند که نیازی به جستجوی کد و همگام سازی بیشتر ندارند.
برنامه Framer X یک برنامه تحت وب است. بنابراین می توانید طراحی رابط کاربری خود را در هر کجا که هستید و در هر رایانه ای که دارید طراحی کنید و حتی خطاهای طراحی را به طور همزمان ویرایش و برطرف کنید.
اگر هزینه این نرم افزار را بپرسید باید بگوییم که پس از عضویت در این اپلیکیشن پنل کاربری در دسترس خواهد بود که به عنوان طراح رابط کاربری می توانید با استفاده از این نرم افزار 3 پروژه رایگان ایجاد کنید. پس از تکمیل 3 پروژه ذکر شده، باید یک اشتراک این اپلیکیشن خریداری کنید که هزینه آن از حدود 14 یورو در ماه به بالا برای شما محاسبه می شود.
نرم افزار Mockup Plus
Mockup Plus یکی از برنامه هایی است که به طراحان رابط کاربری اجازه می دهد پروژه های مختلف را به سادگی و آسانی ایجاد کنند، می توان از آن در سیستم عامل های ویندوز و مک استفاده کرد، حتی مجوز برنامه ای که تجاری است و طراحان رابط کاربری باید برای استفاده از آن هزینه پرداخت کنند.
بنابراین، اگر به دنبال یک نرم افزار خوب برای ساخت موکاپ (نمونه های اولیه) خود هستید، MockUp Plus توصیه خوبی است. اگرچه این اپلیکیشن کاملا شهودی است و سیستم طراحی موجود در آن با کمترین زحمت انجام شده است، اما باید گفت که با مطالعه طرح های رابط کاربری خود در ایلاستریتور یا فتوشاپ و انتقال آن ها به این برنامه، می توانید تا حد زیادی صرفه جویی کنید. صرفه جویی در زمان و کاهش خستگی
حتی جالب تر از بالا استفاده از Mockplus است، شما نیازی به کد ندارید و بعد از مدتی می توانید

اولین مطالب آزمایشی من

این اولین مطالب آزمایشی وبلاگ من می باشد و به زودی حذف خواهد شد.
امروز ارتباط و تبادل اطلاعات نقش بسیار مهمی در رشد و فرهنگ مردم یک کشور و جامعه را دارد و وبلاگ یکی از راه های سریع انتقال اطلاعات و ارتباط مردم یک جامعه با هم می باشد .
شما به راحتی می توانید مطالب مورد علاقه , کارهای روزمره , علم و فرهنگ را در وبلاگ خود انتشار دهید و با سایر دوستان خود به گفتگو و تبادل نظر بپردازید .

دومین مطلب آزمایشی من

این دومین مطلب آزمایشی وبلاگ من هستش و به زودی این متن حذف خواهد شد .
وبلاگ چیست ؟
وبلاگ یا وب‌نوشت که به آن تارنوشت، تارنگار یا بلاگ و به زبان انگلیسی(Blog) هم می‌گویند، وبلاگ حاوی اطلاعاتی مانند: گزارش روزانه، اخبار، یادداشت‌های شخصی و یا مقالات علمی مورد نظر طراح آن است. وبلاگ ترکیبی از دو کلمۀ «web» و «log» به معنای ثبت وقایع روزانه است .مطالب وبلاگ بر مبنای زمانی که ثبت شده گروهبندی و به ترتیب از تازه‌ترین رخداد به قدیم ارائه می‌گردد. نویسندهٔ ویلاگ، وب‌نویس یا تارنویس نامیده می‌شود و ممکن است بیش از یک نفر باشد، وب‌نویس به گزارش مداوم رویدادها، خاطرات، و یا عقاید یک شخص یا یک سازمان می‌پردازد. واحد مطالب در وبلاگ،پست است، معمولاً در انتهای هر مطلب، برچسب تاریخ و زمان، نام نویسنده و پیوند ثابت به آن یادداشت ثبت می‌شود. فاصلهٔ زمانی بین مطالب وبلاگ لزوماً یکسان نیست و زمان نوشته ‌شدن هر مطلب به خواست نویسندهٔ وبلاگ بستگی دارد. مطالب نوشته شده در یک وبلاگ همانند محتویات یک وب‌گاه معمولی در دسترس کاربران قرار می‌گیرد. در بیشتر موارد وبلاگ ها دارای روشی برای دسترسی به بایگانی یادداشت‌ها هستند (مثلاً دسترسی به بایگانی بر حسب تاریخ یا موضوع). بعضی از وبلاگ ها امکان جستجو برای یک واژه یا عبارت خاص را در میان مطالب به کاربر می‌دهند.